Citroen DS3 Racing Limited Edition

Σχετικά άρθρα

Μια περιορισμένη έκδοση του Citroen DS3 θα παρουσιάσει στην Γενεύη η Citroen. Το Citroen DS3 Racing εφοδιάζεται με τον 1600αρη THP κινητήρα που στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 200 ίππους με 27.5 κιλά ροπή. Για να μπορέσει να τιθασεύσει την επιπλέον ιπποδύναμη κατά 30%, οι Γάλλοι τοποθέτησαν ζάντες 18″, σκληρότερες αναρτήσεις και ελατήρια που χαμηλώνουν το αυτοκίνητο κατά 15mm ενώ τοποθέτησαν και αποστάτες στους τροχούς 30mm. Για την δύσκολη δουλειά του φρεναρίσματος τοποθετήθηκαν 4πίστονες δαγκάνες με αεριζόμενους δίσκους.

Από στιλιστικής πλευράς το Citroen DS3 Racing διαθέτει carbon διαχύτη, μπροστά spoiler, φτερά και αεροτομή. Διακοσμητικά χρωμίου και πορτοκαλί απόχρωσης συναντάμε σε αρκετά σημεία του αυτοκινήτου όπως στη μπροστά γρίλια, στην οροφή, στους καθρέπτες και στις χειρολαβές. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα sport bucket καθίσματα επενδυμένα με δέρμα και alcantara ενώ και εδώ συναντάμε carbon και πορτοκαλί διακοσμητικά.

Μόνο 1000 αυτοκίνητα θα βγούνε στην παραγωγή με τις πωλήσεις να ξεκινούν το δεύτερο εξάμηνο του 2010. Το αν έρθει στην Ελλάδα δεν έχει γίνει γνωστό. Video, φωτογραφίες και δελτίο τύπου μπορείτε να βρείτε στην συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=6sEAe2BAzqM

[Πηγή: Citroen]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...