“Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την εμπορική της πολιτική, η Kosmocar AE τιμολογεί και ταυτόχρονα παραδίδει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταξινόμηση των αυτοκινήτων στους επίσημους εμπόρους της, αφού προηγούμενα έχει λάβει πλήρη εξόφληση της αξίας αυτών.

Στα πλαίσια αυτά δεν είναι κατανοητές οι πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρείας «Σ.Κ.Παζαρόπουλος ΑΕ», με τις οποίες προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη για την μη παράδοση των αυτοκινήτων που οφείλει στους πελάτες της στην Kosmocar AE.
Όλα τα αυτοκίνητα πελατών που η εταιρεία «Σ.Κ.Παζαρόπουλος ΑΕ» έχει εξοφλήσει στην Kosmocar AE έχουν ήδη παραδοθεί και τιμολογηθεί μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταξινόμηση τους στην «Σ.Κ.Παζαρόπουλος ΑΕ» και επομένως δεν υπάρχει λόγος οποιασδήποτε καθυστέρησης παράδοσης αυτών στους δικαιούχους τους.
Έχει περιέλθει στην γνώση μας μέσω παραπόνων πελατών και μέσω της ενημέρωσης που λάβαμε από την «Σ.K.Παζαρόπουλος ΑΕ», ότι υπάρχει σημαντική καθυστέρηση παράδοσης αυτοκινήτων πελατών για τα οποία η Kosmocar ΑE δεν έχει λάβει καμία εξόφληση, παρότι τα αυτοκίνητα αυτά έχουν εξοφληθεί στην «Σ.Κ.Παζαρόπουλος ΑΕ».
Η Kosmocar AE κατανοώντας την ανησυχία των ενδιαφερομένων πελατών, λόγω της σοβαρότητας του ανωτέρω γεγονότος, εξετάζει τις συνέπειες του θέματος και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί σχετικά.”
[Πηγή: Kosmocar]
 • snake

  Επιτέλους!
  Άρα?
  Ο μεν Παζαρόπουλος έχει τσεπώσει τα χρήματα από τις προκαταβολές, τις εξοφλήσεις και κάθε μήνα τσεπώνει τις δόσεις των δανείων για τα αυτοκίνητα που δεν έχει παραδώσει, η Kosmocar δεν του παραδίδει τα αυτοκίνητα αν δεν της τα αποπληρώσει γιατί είναι σαν του χαρίζει 250 αυτοκίνητα επί 25,000 μέσο όρο το καθένα 6,250,000 ευρώ και …?
  Και με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα τα Alfa Romeo, τα Fiat, τα Skoda, τα Lancia, τα Seat τί γίνεται?

 • κοστας

  καλα θα κανει η κοσμοκαρ και ο παζαροπουλος να μας δωσουν τα αυτοκινητα και να μην μαλωνουν

  • μπέρδεμα έχει γίνει η κατάσταση. Κάτι ακούγεται ότι ενδιαφέρεται ο Βγενόπουλος να αγοράσει τον Παζαρόπουλο….

  • johnnyxp64

   η επιστολη ειναι καθαρα απειλιτικη για να πιεσουν τον παζαροπουλο να διαπραγματευτη ξανα την τιμη εξαγορας του!

   τετοια εκανε και η Microsoft με την Yahoo μεχρι που την εξαγορασε κατω απο το τραπεζι, πολυ πριν το ανακοινωσει δημοσια.

 • υπομονή λίγες ημέρες. Δεν μπορώ να γράψω κάτι περισσότερο. :)