Πιο κοντά στην παραγωγή η Porsche 918 Spyder

Σχετικά άρθρα

H Porsche αναφέρει ότι περισσότεροι από 900 είναι οι άνθρωποι που έχουν συμπληρώσει την ειδική φόρμα ενδιαφέροντος για την αγορά της Porsche 918 Spyder. Το πρωτότυπο παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη και είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο για την Porsche, η οποία έχει ως στόχο να μεγαλώσει τον όγκο των πωλήσεων της κατά περίπου 150.000 μονάδες το χρόνο, με την ανάπτυξη νέων αυτοκινήτων.

Η 918 Spyder Concept διαθέτει έναν V8 βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με 3 ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική του ιπποδύναμη αγγίζει τα 718 άλογα επιτρέποντας να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 320 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση ανέρχεται στα 3 λίτρα/100 χλμ ενώ οι εκπομπές CO2 σε 70 γρ/χλμ.

Ο Wolfgang Duerheimer, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης της Porsche δήλωσε στο Bloomberg την περασμένη εβδομάδα στην έκθεση του Πεκίνου, ότι:” Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα φτάσουμε στους 1.000 ενδιαφερόμενους ώστε να προχωρήσουμε προς στην κατασκευή του.” Αν τελικά το αυτοκίνητο περάσει στη παραγωγή τότε δεν αναμένεται νωρίτερα από 5 χρόνια.

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=Gg70Avb5AhI

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=Ca5LpjTQ_QA

[Πηγή: Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα