Domenicali: Είμαστε κοντά στον Massa

Σχετικά άρθρα

Ο Massa είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στην Ιαπωνία. Στις κατατακτήριες απέτυχε να περάσει στο Q3 για δεύτερη συνεχόμενη φορά και στον αγώνα δεν έκανε παρά μόνο λίγα μέτρα πριν από το λάθος του και τη σύγκρουσή του με τον Vitantonio Liuzzi. Στις κατατακτήριες της Σιγκαπούρης είχε πρόβλημα με τον κινητήρα του, όμως στην Ιαπωνία δήλωσε πως έκανε λάθος στην προσπάθεια του και έτσι έμεινε εκτός.

Δυστυχώς, για τον Massa και κυρίως για τη Ferrari, ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να κόψει βαθμούς από τους αντιπάλους του Alonso, στην προσπάθεια του Ισπανού να φτάσει στον 3ο παγκόσμιο τίτλο. Η εμφάνισή του προκάλεσε πολλά σχόλια σχετικά με τον αν η Ferrari θα του επιτρέψει να οδηγεί για λογαριασμό της το 2011.

“Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να τον κρατήσουμε χαλαρό και συγκεντρωμένο”, δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali. “Γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα είναι από πίσω του και δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό.”

“Είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι μέρος αυτού του αθλήματος. Είναι μέρος της πίεσης απ’ έξω. Αλλά αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να είμαστε κοντά του και αυτός θα γίνει δυνατός ψυχολογικά. Αυτός είναι ο πρώτος που πρέπει να δείξει την πραγματική του αξία στους επόμενους 3 αγώνες. Αξία που όλοι γνωρίζουμε”.

[Πηγή: planetf1 | Photo Coryright: REUTERS/Issei Kato]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...