Brawn: Και ο προσομοιωτής φταίει για τον Schumacher!

Σχετικά άρθρα

Έχουμε διαβάσει πολλές φορές ότι τα ελαστικά της Bridgestone δεν ήταν κατάλληλα για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητής της Formula 1, Michael Schumacher, ή ότι η W01 δεν ταίριαζε στο οδηγικό του στυλ, επειδή ήταν υποστροφικό μονοθέσιο. Τώρα το αφεντικό της Mercedes GP, Ross Brawn, δηλώνει πως κάτι ακόμα δεν βοήθησε τον Schumi στην προσαρμογή του.

Τι είναι αυτό σύμφωνα με τον Βρετανό; Η έλλειψη ενός κορυφαίου προσομοιωτής οδήγησης. Αυτό δήλωσε ο Brawn στο γερμανικό Auto Motor und Sport.

Πιθανότατα να βοηθούσε. Θα ήταν σε θέση να εργαστεί πολύ περισσότερο πάνω στη συμπεριφορά των ελαστικών. Δεν έχουμε κορυφαίο προσομοιωτή, και αυτό σίγουρα δεν βοήθησε. Δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη λειτουργία του νέου εξομοιωτή πριν από το 2012.

Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλο βήμα το χειμώνα. Αυτή η τεχνολογία δεν μπορεί να αγοραστεί στην αγορά.

Επίσης, ο Brawn ελπίζει ότι τα νέα ελαστικά θα βοηθήσουν τον Γερμανό.

Δεν ξέρω. Χρειαζόμαστε ένα νέο αυτοκίνητο και νέα ελαστικά και μετά μπορούμε να κάνουμε έντιμη κριτική. Είμαι αισιόδοξος. Είναι διαφορετικά τα νέα ελαστικά. Όταν πριν από μερικά χρόνια από τα Michelin περάσαμε στα Bridgestone, πολλοί οδηγοί είχαν προβλήματα, ακόμα και κορυφαίοι οδηγοί, όπως ο Alonso.

Η αλλαγή στην Pirelli θα είναι παρόμοια και δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί πόσο δύσκολο θα είναι για τον Rosberg ή τον Schumacher.

Αυτό που λέει για τον Alonso, δεν είναι και πολύ σωστό. Εννοεί το 2007, όταν ο Alonso πέρασε από τα Michelin της Renault στα Bridgestone που ήταν μοναδικός κατασκευαστής. Ο Ισπανός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr