Η απάντηση της Mercedes για τις ναυτίες του Schumacher

Σχετικά άρθρα

Διαβάσατε χθες, ότι ο Schumacher είχε ναυτίες όταν οδηγούσε στον προσομοιωτή. Η Mercedes όμως, υποβάθμισε το γεγονός.

Η γερμανική ομάδα τόνισε ότι είναι ένα πρόβλημα που που τον έχει επηρεάσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Επίσης, η Mercedes δηλώνει πως ο Schumi δεν είναι σε μειονεκτική θέση, παρά την έλλειψη δοκιμών κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σε όλη του την καριέρα, ο Michael ήταν κατά καιρούς ευαίσθητος στις ασθένειες του προσομοιωτή και αυτό επηρέαζε το χρονικό διάστημα που μπορούσε να δουλέψει σε αυτόν. Αυτό είναι ένα σχετικά συχνό φαινόμενο για πολλούς ανθρώπους σε πολλούς τομείς, ακόμα και στις στρατιωτικές και αεροπορικές δραστηριότητες, όπως και στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Ο Michael δεν βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, καθώς μαζί με τους μηχανικούς του έχει κάνει κάνει αποτελεσματική την δουλειά στον εξομοιωτή.

Ο προσομοιωτής είναι μια σειρά από εργαλεία που χρησιμοποιούν οι οδηγοί για να προετοιμαστούν για το Σαββατοκύριακο και η κατάσταση δεν έχει επηρεάσει την προετοιμασία του Michael και την ανταγωνιστικότητά του, σε σχέση με τον ομόσταβλό του. Η κατάσταση επηρεάζεται από το επίπεδο του προσομοιωτή μας. Για πολλούς λόγους έχουμε επενδύσει σε υψηλότερης ποιότητας και πιο ρεαλιστικό προσομοιωτή, που θα είναι διαθέσιμος σύντομα.

[Πηγή: autosport | Photo copyright: Clive Mason/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...