Το επόμενο Ford Mustang θα διαθέτει παγκόσμιες σχεδιαστικές επιρροές

Σχετικά άρθρα

Ford Mustang, με το που ακούς τις δύο αυτές λέξεις, κατευθείαν σου έρχεται στο μυαλό Αμερικάνικο muscle car. Φαίνεται όμως ότι η Ford, επιθυμεί να πουλά σε όλο τον κόσμο την επόμενη γενιά του και έτσι σχεδιαστικά θα διαθέτει τέτοιες επιρροές. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο AutoNews, o Derrick Kuzak, αντιπρόεδρος της Ford σε ότι αφορά την παγκόσμια ανάπτυξη των προϊόντων της, δήλωσε ότι το διεθνής στούντιο σχεδίασης της εταιρίας θα παρουσιάσει τις προτάσεις της για την επόμενη γενιά του Ford Mustang.

Μέχρι στιγμής αποφάσεις έπαιρνε μόνο το αμερικάνικο γραφείο σχεδιασμού, αλλά στην επόμενη γενιά αυτό θα αλλάξει, αφού και τα δύο γραφεία θα καταθέσουν τις προτάσεις τους με το καλύτερο σχέδιο να είναι τελικά αυτό που θα περάσει στην παραγωγή. Όποιο σχέδιο τελικά κερδίσει, η Αμερικάνικη ομάδα σχεδιασμού θα προσθέσει τις τελευταίες πινελιές.

Μηχανικά, το νέο Mustang θα κατασκευαστεί πάνω σε μια νέα ολοκαίνουργια πλατφόρμα και θα φορά ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση ώστε να βελτιωθεί η οδηγική συμπεριφορά και η άνεση.

[Πηγή: AutoNews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...