Ο Button θέλει να κλείσει την καριέρα του στη McLaren

Σχετικά άρθρα

Η McLaren είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Formula 1 και δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που θα ήθελαν να οδηγήσουν για λογαριασμό της, αλλά και να κλείσουν την καριέρα τους σε αυτή. Ο Jenson Button είναι ένας από αυτούς. Ο Βρετανός μετακόμισε στην ομάδα του Bruce McLaren το 2010 και το συμβόλαιό του λήγει το 2012. Ο Πρωταθλητής του 2009 δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει να μονομαχεί με τον Lewis Hamilton. Ο 31χρονος είπε:

Όταν σταματήσω να αγωνίζομαι εδώ, δεν θα είμαι στη Formula 1. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Θέλω να απολαύσω τους αγώνες μου και απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ. Δε βλέπω κανέναν λόγο για να κάπου αλλού. Οδηγώ για μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι μια θέση που οι περισσότεροι οδηγοί θα ήθελαν και έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό. Μπορεί να είμαι εδώ για άλλα 3 χρόνια, 5 χρόνια… Δεν ξέρω.

Ο Martin Whitmarsh, πρόεδρος της McLaren, δηλώνει ότι είναι πολύ ευχαριστημένος στο άκουσμα της επιθυμία του Button. Επίσης, τονίζει πως αν υπάρχει τόσο καλό κλίμα, η επέκταση του συμβολαίου του θα είναι μια τυπική διαδικασία.

Αν ο Jenson λέει ότι θέλει να μείνει για X χρόνια, πιστεύω ότι η συμφωνία θα μπορούσαμε να έρθουμε πολύ γρήγορα σε συμφωνία. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και όταν θα φτάσουμε σε αυτό θα έχουμε μια γρήγορη και εύκολη συνομιλία.

[Πηγή: Autosport | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr