Button: Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο

Σχετικά άρθρα

Στην Τουρκία, ο ρυθμός της MP4-26 έπεσε. Για την ακρίβεια, δεν βελτιώθηκε, απλά οι άλλες ομάδες, με τις αναβαθμίσεις τους, βελτίωσαν τα μονοθέσιά τους, σε αντίθεση με τη McLaren. Η MP4-26 δεν είχε κάτι νέο πάνω της, κάτι που ελπίζει να κάνει στην Ισπανία με τις αναβαθμίσεις που θα έχει.

Η βρετανική ομάδα θέλει να κερδίσει και τα δύο πρωταθλήματα, αλλά για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να πιέσει πάρα πολύ για να ρίξει από την κορυφή τη Red Bull. Ο Jenson Button τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της για να βελτιώσει την απόδοση της MP4-26.

Αυτή η ομάδα ποτέ δεν τα παρατάει. Το ξέρω, και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα φέρουν κάποιες καλές αναβαθμίσεις για τη Βαρκελώνη. Σίγουρα η Red Bull είναι πολύ γρήγορη και έχει πολλούς βαθμούς, αλλά όλα μπορούν να γυρίσουν μόλις τους βάλουμε υπό πίεση. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσουμε να το κάνουμε.

Ήμασταν σε άσχημη θέση πριν από την έναρξη της σεζόν, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη εκεί και να ξεκινήσουμε από τον πρώτο αγώνα και να προχωρήσουμε από εκεί. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο, αλλά δεν είχαμε τίποτα αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε στη Βαρκελώνη και ότι θα έχουμε καλύτερο ρυθμό. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε, να βάζουμε περισσότερα πράγματα στο μονοθέσιό μας όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Είναι κάτι που προφανώς στοχεύουμε και ελπίζουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε κάποιους τομείς και επίσης, ότι θα μας βοηθήσει να παλεύουμε με τα αυτοκίνητα μπροστά μας, όχι μόνο με τα Red Bull.

Προφανώς, ο καθένας κάνει όσο καλή δουλειά μπορεί, αλλά πάντα θέλεις περισσότερα. Σε κάθε αγώνα πρέπει να βελτιώνεις το μονοθέσιο, αλλά εμείς δεν το κάναμε στην Τουρκία, καθώς το καλύτερο αποτέλεσμα για μας ήταν η 4η θέση.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...