Alonso: Τέλειος γύρος!

Σχετικά άρθρα

O Fernando Alonso με έναν εξαιρετικό γύρο θα ξεκινήσει από την 4η θέση του grid τον σημερινό αγώνα. Η Ferrari μπορεί να έχει καλύτερο ρυθμό στον αγώνα και ο Ισπανός θέλει να φύγει με όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται από την πατρίδα του. Φυσικά, ο πρώτος στόχος του “El Nano” είναι το βάθρο.

Έκανα ένα τέλειο γύρο. Φαντάζομαι ότι αν προσπαθούσα να τον επαναλάβω 20 φορές, δεν θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα! Όταν κάνεις έναν γύρο όπως αυτόν είναι δύσκολο να περιγράψεις τα συναισθήματά σου. Πάντα ήμουν στο όριο, σε κάθε στροφή και αυτό είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό συναίσθημα για έναν οδηγό. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, γιατί ποτέ δεν ήμουν στην 2η σειρά αυτή τη χρονιά. Σίγουρα, η pole position είναι μακριά. Η Red Bull ήταν και πάλι πολύ μακριά και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πλησιάσουμε.

Το πρωί (χθες) κάναμε κάποιες αλλαγές στο set-up, οι οποίες δεν μας έδωσαν τα αποτελέσματα που θέλαμε, με τις συνθήκες να παίζουν ρόλο, καθώς ο αέρας άλλαζε κατεύθυνση. Επιστρέψαμε σε αυτό που ήμασταν και αμέσως ήταν καλύτερα. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τις επιδόσεις, χάρη στις αναβαθμίσεις που είχαμε εδώ. Μέχρι στιγμής, στους αγώνες έχουμε πάει καλύτερα, απ’ ό,τι στις κατατακτήριες και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε στη μάχη για το βάθρο. Θα είναι δύσκολο στην αρχή, επειδή τα McLaren πάντα ξεκινούν καλά και επίσης, έχουν ένα επιπλέον σετ μαλακών ελαστικών σε σχέση με εμάς.

[Πηγή: Ferrari | Photo copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...