Hamilton: Πολύ δύσκολα τα προσπεράσματα

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ο Lewis Hamilton να μην μπόρεσε να προσπεράσεις τον Sebastian Vettel, παρά την ασφυκτική πίεση που του ασκούσε μέχρι και τον τελευταίο γύρο, αλλά η δεύτερη θέση είναι σαν νίκη για τη McLaren, καθώς είδαν την MP4-26 να έχει εξαιρετικό ρυθμό στον αγώνα, και ειδικά με τα σκληρά ελαστικά, όπου οι άλλες κορυφαίες ομάδες δυσκολεύονταν με αυτά. Ο Βρετανός δεν μπορούσε να μείνει κολλημένος πίσω από τον Vettel, με αποτέλεσμα να μην είναι αρκετά κοντά στο τέλος της ευθεία, ώστε να δοκιμάσει κάποια επίθεση.

Εξεπλάγην ευχάριστα από το πόσο γρήγοροι ήμασταν. Σε αγωνιστικό ρυθμό, νομίζω ότι στην πραγματικότητα ήμασταν ταχύτεροι από τη Red Bull, εκτός από τα πολύ γρήγορα κομμάτια. Πίεσα όσο πιο σκληρά μπορούσα όλο το απόγευμα, και είμαι πραγματικά χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Μερικοί ακόμα γύροι και η σειρά θα μπορούσε να είναι διαφορετική μπροστά, αλλά στο τέλος ο χρόνος τελείωσε.

Παρά το DRS, είναι ακόμα πολύ δύσκολα τα προσπεράσματα σε αυτή την πίστα. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω στις στροφές 3 και 9, και αυτό το κάνει πραγματικά δύσκολο. Επίσης, ήμουν στον βρώμικο αέρα του Sebastian και το αυτοκίνητο γλιστρούσε πολύ, ήταν απίστευτα δύσκολο πίσω του. Ίσως να είμαστε ακόμα πολύ πίσω στις κατατακτήριες, αλλά ο αγωνιστικός μας ρυθμός είναι καλός. Έτσι, όπως είναι λογικό, θα εξετάσουμε τρόπους για την βελτίωσή μας στις κατατακτήριες.

Ήμουν, επίσης, ευτυχής που είδα τον Jenson να ανεβαίνει στο βάθρο. Τώρα ανυπομονώ για το Μονακό. Είναι μια πίστα όπου η αεροδυναμική είναι λιγότερο σημαντική και ο οδηγός μπορεί να κάνει τη διαφορά, οπότε θα είναι ένα δυνατή πίστα για μας.


[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα