Και με την βούλα, το BMW 5-Series GT ήταν ένα μεγάλο λάθος

Σχετικά άρθρα

O Jim O’Donnell, CEO της BMW Βορείου Αμερικής μίλησε στο AutoNews και δήλωσε ότι η 5-Series GT θα σταματήσει τις πωλήσεις της στην Αμερική αφού αυτές πήγαν κατά “διαόλου”.

Ο O’Donnell αναφέρει ότι η BMW 5-Series GT δεν έπεισε ποτέ το κοινό της Αμερικής αφού αυτό προτίμησε το αντίστοιχο μοντέλο της Mercedes. Επιπλέον πιστεύει ότι το αυτοκίνητο έκοψε πωλήσεις από την Σειρά 7 αφού πιστεύει ότι όσοι αγόρασαν την 5-Series GT, αν δεν υπήρχε το μοντέλο αυτό, θα αγόραζαν μια BMW Σειράς 7.

Στην Αμερική, η BMW πίστευε ότι θα πουλά 4.000 με 8.000 5-Series GT τον χρόνο, αλλά το 2010 πούλησε μόλις 2.848 αυτοκίνητο, ενώ φέτος ευελπιστεί ότι θα πουλήσει κοντά στα 2.160 αυτοκίνητα. Μάλιστα ορισμένοι αντιπρόσωποι έχουνε ήδη σταματήσει να δέχονται παραγγελίες για το αυτοκίνητο αυτό.

Παρότι το φιάσκο με την 5-Series GT, η 3-Series GT θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στο 2012. Αν αυτό έχει καλύτερη πορεία θα το δείξει η ιστορία.

[Πηγή: AutoNews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...