Hamilton: Το μονοθέσιο είναι καταπληκτικό [w/video]

Σχετικά άρθρα

Μοναδικός στόχος του Lewis Hamilton για το συγκεκριμένο Grand Prix είναι η νίκη. Ο Βρετανός, όχι μόνο είναι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της MP4-26, αλλά δηλώνει πως η οδήγησή της είναι καταπληκτική, αλλά και η καλύτερη που έχει κάνει ποτέ! Δεν ξέρω αν τα λόγια του Βρετανού είναι λίγο υπερβολικά ή αν πραγματικά στη McLaren κρύβουν κάτι για τις κατατακτήριες.

Είναι φανταστικά εκεί έξω. Λατρεύω την πίστα, λατρεύω τον καιρό. Είναι όμορφο μέρος. Απολαμβάνω κάθε γύρο που κάνω. Και έχω την καλύτερη θέα όλου του Μονακό όταν είμαι μέσα στο μονοθέσιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με την ισορροπία του αυτοκινήτου και δεν είχα προβλήματα, αλλά θα είναι δύσκολη μάχη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις γρήγορα το DRS και το KERS, αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις πραγματικά μόνο στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού και στην ανηφόρα. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα αργά κομμάτια.

Ίσως να βρω μερικές ακόμα θέσεις για τις κατατακτήριες, αλλά θα τις κρατήσω στην τσέπη μου! Μου αρέσει η οδήγηση εδώ. Είναι η καλύτερη που είχα ποτέ! Είναι τόσο συναρπαστικό, δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις λάθη. Το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό όταν πας από kerb και kerb και δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος. Θέλω να κερδίσω αυτό το Grand Prix!

Δύο on-board γύροι με τον Lewis Hamilton:

http://www.youtube.com/watch?v=8AbRVbBU_DY


[Πηγή: McLaren | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...