Το σοβαρό ατύχημα του Sergio Perez στις κατατακτήριες του Μονακό δεν θα του επιτρέψει να συμμετάσχει στον αυριανό αγώνα. Σύμφωνα με την Sauber, ο Μεξικανός έχει της αισθήσεις του και μιλάει χωρίς πρόβλημα. Οι γιατροί υποστηρίζουν πως έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό στο μηρό, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποιο κάταγμα.

Οι γιατροί λένε ότι ο Perez έχει υποστεί διάσειση και έναν τραυματισμό στο μηρό, αλλά δεν έχει σπασμένα κόκκαλα και, μετά από από ακτινογραφίες, δεν βρέθηκαν περαιτέρω τραυματισμοί. Η αιτία του ατυχήματος θα διερευνηθεί και η ομάδα θα ενημερώσει τα ΜΜΕ μόλις υπάρξει οποιαδήποτε πληροφορία.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς σταθερή, αλλά και ενθαρρυντική. Η Sauber δεν έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει τον Μεξικανό, καθώς για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα θα πρέπει να έχει πάρει μέρος στις κατατακτήριες. Έτσι, η 10η θέση του grid θα παραμείνει κενή και η ελβετική ομάδα θα αγωνιστεί με έναν οδηγό.

Το ατύχημα του Perez στο Q3:


[Πηγή: Sauber | Photo copyright: AP Photo/PA]

 • dr

  Δεν το ξεκαθαρισαν οι της Ζαουμπερ αφησαν ανοιχτο το ενδεχομενο να τρεξει.
  Αν δεν τρεξει, η Ζάουμπερ έχει έναν δοκιμαστή Εστεμπάν Γκουτιέρεζ(περσινος πρωταθλητης GP3). Εχει δικαιωμα να τρεξει?

  • Όπως γράφω και στο άρθρο, για να πάρει ένα οδηγός μέρος στον αγώνα, θα πρέπει να έχει σημειώσει χρόνο σε ένα από τα FP1, FP2, FP3. Αν δεν το κάνει αυτό, δεν μπορεί να πάρει μέρος στις κατατακτήριες και κατά συνέπεια στον αγώνα. Αυτό σημαίνει πως η ελβετική ομάδα θα τρέξει με έναν οδηγό. Και είναι σίγουρο. Δε θα πάρει μέρος ο Perez, δυστυχώς… :(

 • marios1098s

  Περαστικα στον Perez και σιδερενιος!!!

 • dr

  sorry το εγραψα πριν το προσθεσεις.
  Κριμα για τον Perez ειναι πολυ καλος οδηγος
  Ελπιζω να ειναι ΟΚ στον Καναδα