Στο νοσοκομείο ο Sergio Perez. Δε θα πάρει μέρος στον αγώνα [w/video]

Σχετικά άρθρα

Το σοβαρό ατύχημα του Sergio Perez στις κατατακτήριες του Μονακό δεν θα του επιτρέψει να συμμετάσχει στον αυριανό αγώνα. Σύμφωνα με την Sauber, ο Μεξικανός έχει της αισθήσεις του και μιλάει χωρίς πρόβλημα. Οι γιατροί υποστηρίζουν πως έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό στο μηρό, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποιο κάταγμα.

Οι γιατροί λένε ότι ο Perez έχει υποστεί διάσειση και έναν τραυματισμό στο μηρό, αλλά δεν έχει σπασμένα κόκκαλα και, μετά από από ακτινογραφίες, δεν βρέθηκαν περαιτέρω τραυματισμοί. Η αιτία του ατυχήματος θα διερευνηθεί και η ομάδα θα ενημερώσει τα ΜΜΕ μόλις υπάρξει οποιαδήποτε πληροφορία.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς σταθερή, αλλά και ενθαρρυντική. Η Sauber δεν έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει τον Μεξικανό, καθώς για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα θα πρέπει να έχει πάρει μέρος στις κατατακτήριες. Έτσι, η 10η θέση του grid θα παραμείνει κενή και η ελβετική ομάδα θα αγωνιστεί με έναν οδηγό.

Το ατύχημα του Perez στο Q3:

[Πηγή: Sauber | Photo copyright: AP Photo/PA]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr