Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη Ferrari αφήνει ο Button

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να οδηγεί για την μεγαλύτερη αντίπαλο της Ferrari, αλλά ο Jenson Button αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια ενδεχόμενη μετακίνηση στην ιταλική ομάδα. Σίγουρα στο Maranello δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση του Felipe Massa και πολλοί δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να ρωτούν διάφορους οδηγούς για το αν θα ήθελαν να πάρουν τη θέση του Βραζιλιάνου.

Ο Button ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας Guardian, και η απάντηση του 31χρονους ήταν:

Σαν παιδί, είσαι πολύ ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να οδηγήσεις για την κόκκινη ομάδα. Υπήρχαν 3 ομάδες που ήθελα να τρέχω με αυτές όταν μεγάλωνα. Η Ferrari, η McLaren και η Williams. Έχω οδηγήσει για δύο από αυτές (το 2000 στη Williams), πράγμα που είναι υπέροχο καθώς όταν ήμουν 8 ετών δεν περίμενα να το κάνω.

Η Ferrari είναι προφανώς μια ομάδα που δεν έχω οδηγήσει γι’ αυτή. Έχω κερδίσει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα ήθελα πολύ να το κάνω ξανά.

Ο Πρωταθλητής του 2009 υπογραμμίζει πως δεν έχει κάποια σχέδια στο μυαλό του και δεν σκέφτεται να φύγει από τη McLaren.

Πραγματικά, απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ. Δε βλέπω κανέναν λόγο για να πάω κάπου αλλού.

Ο Fernando Alonso ανήκει στους κορυφαίους οδηγούς του πλανήτη, αλλά, παρόλα αυτά, ο Button τονίζει πως δεν φοβάται τον Ισπανό.

Δεν υπάρχουν team-mates που να φοβάμαι. Μου αρέσουν οι προκλήσεις με τους ομόσταβλούς μου. Ο καθένας έχει πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον.

Εσύ, θα ήθελες τον Button δίπλα στον Alonso;

[Πηγή: guardian | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr