Gene: Ο Alonso είναι καλύτερος από τους Schumacher και Raikkonen

Σχετικά άρθρα

Τον Marc Gene φαντάζομαι πως τον γνωρίζεις. Αν όχι, σου λέω πως είναι δοκιμαστής της Ferrari. Ο Ισπανός είναι δοκιμαστής στο Maranello από τα τέλη του 2004 και είναι λογικό να έχει συνεργαστεί με τους Fernando Alonso, Michael Schumacher και Kimi Raikkonen. Ο τίτλος μαρτυρά ποιον θεωρεί καλύτερο, αλλά ο 37χρονος δεν λέει μόνο αυτό.

Μπορώ να διαβεβαιώσω 100% ότι ο Felipe και ο Fernando έχουν τα ίδια υλικά στη διάθεσή τους. Αν τα αποτελέσματα του Fernando είναι καλύτερα, είναι λόγω του πολύ υψηλού του επιπέδου.

Δεν μπορώ να κρίνω τι έκανε όταν ήταν στη Renault ή στη McLaren, αλλά έχω δουλέψει με Παγκόσμιους Πρωταθλητές όπως ο Schumacher, ο Villeneuve και τον Raikkonen, και ο Fernando είναι αυτός που με εντυπωσίασε περισσότερο.

Πριν να έρθει στη Ferrari, είχα μεγάλες προσδοκίες, και τώρα που τον έχω δει και δουλεύω μαζί του, μπορώ να πω ότι έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες.


[Πηγή: motorsport | Photo copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...