Sold out 3 ετών η McLaren MP4-12C [w/video]

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται ότι οι πωλήσεις της McLaren MP4-12C πάνε ανέλπιστα καλά αφού φαίνεται ότι οι παραγγελίες της έχουν κάνει sold out για τα επόμενα 3 χρόνια. Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή από τον περιφερειακό διευθυντή της McLaren στη Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική, Ian Gorsuch, ο οποίος μίλησε πρόσφατα στο Asia One.

O Gorsuch είπε ότι η McLaren θα κατασκευάζει γύρω στις 1.000 McLaren MP4-12C τον πρώτο χρόνο κατασκευής της και στην συνέχεια αυτή η παραγωγή θα μεταβληθεί αναλόγως με τις περιστάσεις. Δήλωσε επίσης ότι η McLaren πάντα θα παράγει λιγότερα αυτοκίνητα από τον ανταγωνισμό, προκειμένου να διατηρήσει ψηλά της τιμές μεταπώλησης.

Μέχρι σήμερα η McLaren έχει ανοίξει 35 αντιπροσωπείες σε 19 χώρες, με τον Gorsuch να δηλώνει ότι η McLaren θα μπει στην Κινέζικη αγορά έως το 2013, και εξηγεί ότι ο λόγος που δεν μπαίνει νωρίτερα είναι ότι δεν μπορεί να καλύψει επιπλέον και την πιθανή ζήτηση που θα έχουνε τα αυτοκίνητα της στην πιο ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του πλανήτη.

Τέλος την Παρασκευή το Fifth Gear την δοκιμάζει απέναντι στην Ferrari 458 Italia. Ένα μικρό trailer από την επική κόντρα στη συνέχεια.

[Πηγή: Asia One , Fifth Gear]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...