Πιθανή επιστροφή της Γαλλίας από το 2013

Σχετικά άρθρα

Η τελευταία φορά που είδαμε Grand Prix στη Γαλλία ήταν το 2008. Τα οικονομικά προβλήματα δεν επέτρεψαν στους Γάλλους να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πρόγραμμα της Formula 1. Πολλά έχουν γραφτεί για αγώνα στην πόλη του Παρισιού ή επιστροφή στο Magny-Cours. Ωστόσο, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Francois Fillon, επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να επαναφέρει και πάλι το γαλλικό Grand Prix.

Είναι αλήθεια ότι έχω δημιουργήσει μια ομάδα για να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια πρόταση που θα επιτρέψει την διοργάνωση ενός νέου Grand Prix στη Γαλλία.

Η ομάδα που αναφέρει ο Fillon αποτελείται από το αφεντικό της Renault, Eric Boullier, τον πρώην υπουργό, Gilles Dufeigneaux και από τον Gerard Neveu, διευθυντή της πίστας του Paul Ricard.

Δεν ξέρω αν τις γραμμές αυτές τις διάβασες με ευχαρίστηση, αλλά εγώ να σου υπενθυμίσω ένα προηγούμενο και πολύ σχετικό άρθρο.

[Πηγή: thef1times | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...