Button: Πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Αν κάποιος ακούσει ότι ο Jenson Button βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα πει ότι έχει πολλές πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Αν, όμως, ακούσει ότι απέχει 77 βαθμούς από τον Sebastian Vettel, μάλλον θα ξανασκεφτεί την απάντησή του. Ο Γερμανός είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, και αυτό είναι κάτι που παραδέχεται και ο οδηγός της McLaren.

Θα είναι πολύ δύσκολο από εδώ που είμαι, 77 βαθμούς πίσω. Αυτή η διαφορά είναι 3 νίκες, με τον Seb να μην τερματίζει, και πάλι έχει ένα προβάδισμα δύο βαθμών. Έτσι, δεν είναι εύκολο. Αλλά το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Οι ομάδες κάνουν λάθη και μπορεί να αρχίσουν να πιστεύουν ότι είναι εύκολο από τις θέσεις τους. Αλλά θα είναι δύσκολο. Έχει πάρει τόσο μεγάλο προβάδισμα. Εγώ δεν έχω τόσο μεγάλο προβάδισμα πέρα από την 14η θέση. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλο είναι το προβάδισμά του.

Αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι ότι η Red Bull θα είναι γρήγορη όλη τη χρονιά. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιό μας. Δεν είναι θέμα της δικής τους βελτίωσης, εμείς πρέπει να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο με καλύτερο ρυθμό, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο.

Ο Πρωταθλητής του 2009 μίλησε και για τους Vettel και Webber, αλλά και για το βαθμολογικό χάος που τους χωρίζει.

Πιστεύω ότι ο Seb είναι ένα εξαιρετικός οδηγός. Το έχει αποδείξει φέτος. Είμαι, όμως, έκπληκτος από το γεγονός ότι είναι πολύ πιο γρήγορος από τον Mark, οπότε είναι εμφανές ότι υπάρχει κάτι που δεν δουλεύει για τον Mark. Δεν έχει το ίδιο ρυθμό με τον Sebastian φέτος, πράγμα που με εκπλήσσει, καθώς είναι γρήγορος. Λέει ότι έχει πρόβλημα με τα ελαστικά. Δεν έχει εξοικειωθεί μαζί τους.


[Πηγή: Guardian]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...