Button: Team-mate σαν τον Lewis

Σχετικά άρθρα

Μπορεί κάποιοι να θέλουν να είναι οι νούμερο ένα οδηγοί στην ομάδα, όντας φανερά ταχύτεροι από τον team-mate τους, ωστόσο, ο Jenson Button θέλει να έχει δίπλα του έναν πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό ομόσταβλο. Σίγουρα, ο Lewis Hamilton είναι ένας τέτοιος, και ο Πρωταθλητής του 2009 δηλώνει ότι το κίνητρο για να νικήσει τον 26χρονο ήταν ένας από τους λόγους που τον έφεραν στη McLaren.

Δεν γνωρίζω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, προφανώς, αλλά όπου και να είμαστε στο μέλλον είμαι σίγουρος ότι θέλω να είμαι με ένα οδηγό που να είναι ανταγωνιστικός και να θέλει πραγματικά να παλέψει, όχι έναν οδηγό που να έχει δεύτερο ρόλο. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό. Είμαστε εδώ για να μαχόμαστε με όλους, όπως, επίσης, και με τον team-mate μας.

Θέλεις πάντα να πιέζεις τον ευατό σου και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι εδώ στη McLaren, για να συνεργαστούμε με τον Lewis, και να συνεργαστούμε με όλους για να κερδίσουμε το πργκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά αυτό σε δεσμεύει, επίσης, για να πολεμήσεις για ακόμα ένα και νομίζω ότι πραγματικά σου δίνει πίεση.

Σε καθαρή ταχύτητα, ο Hamilton φαίνεται να έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο, μετά από τα προσωπικά λάθη του “Billion Dollar Man”, ο Button είναι 12 βαθμούς μπροστά από τον Πρωταθλητή του 2008.

[Πηγή: espnf1 | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...