Hamilton: Θα είναι δύσκολος αγώνας

Σχετικά άρθρα

Σίγουρα, στον εντός έδρας αγώνα γι’ αυτόν, ο Lewis Hamilton δεν ήθελε να ξεκινήσει από την 5η σειρά του grid και την 10η θέση. Ο Βρετανός είχε χρησιμοποιημένα ελαστικά στην πρώτη του προσπάθεια και κράτησε τα φρέσκα για την δεύτερη, αλλά η βροχή που άρχισε να πέφτει αργότερα δεν του επέτρεψε να βελτιώσει τον χρόνο του. Η MP4-26 φαίνεται να είναι το τρίτο ταχύτερο μονοθέσιο στο Silvestone, με τον “Billion Dollar Man” να θέλει, φυσικά, την εμφάνιση της βροχής στον αγώνα, διότι έτσι ξέρει ότι θα είναι πιο εύκολο να κερδίσει θέσεις. Γνωρίζει, όμως, ότι ο αγώνα θα είναι σκληρός.

Απόλαυσα τις ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες σήμερα, αλλά είναι απογοητευτικό να έχω τελειώσει τόσο πίσω. Για το Q3, τοποθέτησα ένα χρησιμοποιημένο σετ μαλακών ελαστικών για τον πρώτο γύρο, τη στιγμή που οι άλλοι είχαν φρέσκα ελαστικά, και αυτό πλήγωσε την απόδοσή μας. Στη συνέχεια, όταν έβαλα νέα ελαστικά για τον τελικό γύρο, ξεκίνησε να βρέχει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να βελτιώσω τον χρόνο μου.

Νομίζω ότι υπάρχουν μερικά παιδιά μπροστά μου που είναι πιο αργοί από εμένα, έτσι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κερδίσω θέσεις στους πρώτους γύρους, παρόλο που τα προσπεράσματα είναι δύσκολα εδώ. Ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε έναν συναρπαστικό αγώνα εδώ, αλλά θα είναι δύσκολο. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ελπίζουμε σε βροχή για να αυξηθούν οι πιθανότητές μου να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί εδώ είναι οι καλύτεροι στον κόσμο -είναι συγκλονιστικοί στην πραγματικότητα- και θα με ενθαρρύνουν για τον αγώνα. Ελπίζω πραγματικά ότι μπορώ να κάνω κάτι ξεχωριστό γι’ αυτούς αύριο.

[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...