Κινδυνεύει η θέση του Whitmarsh στην προεδρία της McLaren;

Σχετικά άρθρα

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να επιστέψει στην προεδρία της McLaren ο Ron Dennis. Ε, λοιπόν, μετά από τον αγώνα στο Silverstone, η φήμες ξεκίνησαν να μιλάν για απομάκρυνση του Martin Whitmarsh από την προεδρία της McLaren. Στο Βρετανικό Grand Prix, τα πράγματα για την ομάδα του Woking δεν πήγαν καλά. Ο σηματωρός άφησε τον Jenson Button να φύγει χωρίς να έχει κουμπώσει ο εμπρός δεξιά τροχός και ο Lewis Hamilton, βρισκόμενος στο κυνήγι της δεύτερης θέση, δέχθηκε εντολή για να εξοικονομήσει καύσιμα, καθώς του είχαν βάλει λιγότερα απ’ ότι έπρεπε, με τη δικαιολογία ότι η περισσότερη κίνηση, που πιθανόν να συναντούσε ο “Billion Dollar Man”, δε θα του επέτρεπε να έχει τόσο γρήγορο ρυθμό.

Ωστόσο, ο Whitmarsh δήλωσε πως είναι σίγουρος για τη θέση του στην προεδρία της McLaren.

Είμαι βέβαιος ότι θα μείνω στη δουλειά μου. Απαντώ και εγώ στο διοικητικό συμβούλιο, όχι μόνο ο Ron, και δείχνουν χαρούμενοι με τη δουλειά που κάνω. Για την ώρα, τέλος πάντων.

Για την σχέση του με τον Ron (από το Ronald) Dennis, ο οποίος κατέχει το 15% το μετοχών του McLaren Group και είναι εκτελεστικός πρόεδρος των McLaren Automotive and McLaren Group, είπε:

Έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά νομίζω ότι η σχέση μας είναι δυνατή αυτή τη στιγμή. Είμαι υπεύθυνος για το που τραβάω τη γραμμή, όσον αφορά τις ευθύνες μου και σε ότι έχει σχέση με την ομάδα της Formula 1.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr