Ο Karun Chandhok θα αντικαταστήσει τον Jarno Trulli για το Γερμανικό GP

Σχετικά άρθρα

Όπως ανακοίνωσε η Team Lotus, ο Karun Chandhok θα οδηγήσει στην αγωνιστική θέση του Jarno Trulli για το Grand Prix στο Nürburgring, αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ινδός ανήκε στην Lotus ως δοκιμαστής από την έναρξη της σεζόν, αλλά τώρα θα πάρει την θέση του οδηγού. Ο 27χρονος δήλωσε για την -έστω και προσωρινή- επιστροφή του στο grid:

Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τους Tony Fernandes, Kamarudin Meranun και SM Nasarudin που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ αυτό το Σαββατοκύριακο για την Team Lotus. Από τότε που μπήκα στην ομάδα, ανυπομονούσα γι’ αυτή την ευκαιρία και είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τους ανταποδώσω την πίστη τους σε μένα και για να βοηθήσω στην πρόοδο της ομάδας, αυτή τη σεζόν και για τις χρονιές που έρχονται. Προσεγγίζω αυτό το Σαββατοκύριακο σε ένα πολύ ρεαλιστικό πλαίσιο στο μυαλό μου. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πιέσω και να βεβαιωθώ ότι θα μάθω όσα περισσότερα γίνεται όλο το Σαββατοκύριακο, θα πάρω κάθε περίοδο ξεχωριστά και θα δουλεύω όσο πιο στενά γίνεται με τους μηχανικούς και όλη την ομάδα για να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ. Ό,τι και αν συμβεί, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα είμαι στο grid την Κυριακή, και ξέρω ότι θα υπάρχουν εκατομμύρια Ινδοί οπαδοί, και οπαδοί της Team Lotus σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα υποστηρίζουν εμένα και όλη την ομάδα, έτσι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να δώσω κάτι να χαρούν.

Ο Jarno Trulli, ο οποίος θα τρέξει κανονικά στον επόμενο αγώνα, στην Ουγγαρία, δήλωσε για την προσωρινή αντικατάστασή του:

Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί με τον Karun αυτό το Σαββατοκύριακο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον βοηθήσω να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στη Γερμανία. Είναι εξαιρετικό το ότι η ομάδα κρατάει τον λόγο της συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των νέων ταλέντων, ιδιαίτερα από μέρη του κόσμου που είναι ακόμα πιο δύσκολο να μπεις στην κορυφαία βαθμίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οπότε θα είμαι εκεί για να τον καθοδηγήσω και να τον βοηθήσω, μέσα και έξω από το μονοθέσιο.


[Πηγή: Team Lotus | Photo Copyright: PATRIK STOLLARZ/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...