Μπορεί τα πράγματα για τον Lewis Hamilton να πήγαν καλά, ωστόσο, για τον Jenson Button η Παρασκευή δεν κύλισε όπως θα ήθελε. Ο Βρετανός αντιμετώπισε προβλήματα με το KERS και μια πειραματική εξάτμιση, πράγμα που δεν του επέτρεψε να ολοκλήρωση το πρόγραμμά του και να πάρει τα δεδομένα που ήθελε για την εύρεση καλύτερων ρυθμίσεων, αλλά και ισορροπίας.

Ήταν μια λίγο απογοητευτική μέρα για μένα. Δεν μπορούσα να βρω ισορροπία στο αυτοκίνητο το πρωί. Και, όταν το απόγευμα βρήκα πρόσφυση στο πίσω μέρος, το KERS σταμάτησε να λειτουργεί. Αυτό μου κόστισε αρκετό χρόνο στο φρενάρισμα και στις εξόδους των στροφών.

Μετά, με 20 λεπτά να απομένουν για το τέλος της απογευματινής περιόδου, ένα πρόβλημα σε μια πειραματική εξάτμιση έφερε πρόωρο τέλος στην ημέρα μου. Ήταν μέρος των δοκιμών και οι αποτυχίες συμβαίνουν όταν δοκιμάζεις νέα πράγματα την Παρασκευή.

Για αύριο, νομίζω ότι θα είναι δύσκολο για εμάς να νικήσουμε τις Red Bull στις κατατακτήριες. Αλλά ο στόχος μας είναι να ανταγωνιστούμε τους μπροστινούς το απόγευμα της Κυριακής.


[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]