Νέες πληροφορίες κυκλοφόρησαν για την Ferrari 458 Italia Spider η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το φθινόπωρο στη Φρανκφούρτη. Το TeamSpeed αναφέρει ότι η νέα Ferrari 458 Italia Spider έχει ήδη παρουσιαστεί σε επίλεκτους πελάτες της Ferrari στο Maranello. Δύο αυτοκίνητα παρουσιάστηκε τα οποία ήταν βαμμένα σε χρώμα Rosso/Tan και Nero/Tan.

Όπως μάθαμε και από την προηγούμενη αναφορά, η ανοικτή 458 θα διαθέτει μια αναδιπλούμενη hard-top οροφή κατασκευασμένη από γυαλί είτε από μέταλλο η οποία θα μαζεύει πίσω από τα καθίσματα. Η οροφή θα θυμίζει αρκετά τον μηχανισμό της California.Για πρώτη φορά μετά την 355 Spider, της οποίας η παραγωγή σταμάτησε το 1999, η ανοικτή 458 Italia δεν θα διαθέτει γυαλί στον κάλυμμα του κινητήρα.

Η παραγωγή της θα ξεκινήσει λίγο μετά την πρωτοχρονιά του 2012, με τις παραδώσεις στην Ευρωπαική αγορά, να ξεκινούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012. Η τιμή της αναμένεται να είναι κατά 25.000 με 30.000 μεγαλύτερη από αυτή της κλειστής έκδοσης ενώ μηχανικά δεν θα γίνει καμία αλλαγή στον V8 κινητήρα των 4.5 λίτρων, απόδοσης 562 ίππων με 54 κιλά ροπή

Ο WildSpeed ετοίμασε νέα renderings με το πως θα μοιάζει η 458 Italia Spider αφού οι πηγές του TeamSpeed που είδανε το αυτοκίνητο ανέφεραν ότι είναι έτσι ακριβώς όπως το βλέπεις στις φωτογραφίες.

[Πηγή: Team Speed]