Schumacher: Είμαι απογοητευμένος για το 2011

Σχετικά άρθρα

Άλλη μια χρονιά για τον Michael Schumacher πηγαίνει στα σκουπίδια, καθώς η Mercedes δεν κατάφερε να του δώσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για να μπορέσει να παλέψει για τις πρώτες θέσεις. Ο στόχος των Γερμανών ήταν η μία νίκη, αλλά και αυτό είναι εντελώς ουτοπικό, βάσει της εικόνας που δείχνει η γερμανική ομάδα. Ο Schumi παραδέχεται πως είναι απογοητευμένος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδα του, αλλά τονίζει πως γνωρίζουν τον λόγο και προσπαθούν να βελτιώσουν το μονοθέσιό τους.

Ναι, είμαι απογοητευμένος, ναι, σίγουρα. Νομίζω ότι όλοι περιμέναμε κάτι διαφορετικό, όπως θυμόμαστε, πηγαίνοντας στην Αυστραλία, στον πρώτο αγώνα και ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι, καθώς είχαμε καλές δοκιμές το χειμώνα και από τότε δεν αλλάξαμε.

Τώρα, όλοι ξέρουμε τον λόγο και είμαστε στον δρόμο για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, αλλά όπως λέω πολύ συχνά, είναι μια αποστολή και η αποστολή, δυστυχώς, δεν πηγαίνει πάντα πάνω σε μία γραμμή. Είναι σαν το χρηματιστήριο, πριν να ανέβει, πέφτει κάτω μια-δυο φορές, και σε γενικές γραμμές, αυτό που μπορώ να δω στο εργοστάσιο, την πρόοδο που έχουμε κάνει από άποψη υποδομών, το πώς χτίζεται η ομάδα, βλέπω πολύ καλά σημάδια ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.


[Πηγή: Formula 1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα