Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί, οι οποίοι μετά το τέλος της καριέρας τους στη Formula 1, δοκιμάζουν την τύχη τους στο DTM. Λες ένας από αυτούς να είναι και ο Michael Schumacher, όπως έκανε κι ο αδερφός του; Πάντως, ο αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes-Benz, Norbert Haug, δεν αποκλείει να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Ο Michael είναι γεμάτος από σεβασμό για τους οδηγούς του DTM. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσει σίγουρα το νέο μας DTM αυτοκίνητο για το 2012. Ο Michael μπορεί να τρέξει στο DTM όταν δε θέλει να οδηγεί πλέον στη Formula 1.

Σίγουρα, αυτό δεν είναι κάτι ακραίο για τον Γερμανό, καθώς θα μπορούσε να βρεθεί στο γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού μετά το 2012, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τη Mercedes GP. Εκτός κι αν θέλει αν συνεχίσει την καριέρα τους στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα 44 του, αφού τόσο θα είναι το 2013.

[Πηγή: DPA | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

 • Dim

  Δεν νομίζω.Τα τελευταία ένσημά του τα κολάει ήδη και μάλιστα στην F1!!!Ως μεγάλος θαυμαστής του θέλω να τον δώ να παίρνει ένα podium και μετά να σταματήσει.Δεν πάει άλλο…

  • θα συμφωνήσω για το podium, για να μην πω νίκη κ φανω υπερβολικός!!
   αλλά το θέμα DTM μου βρωμάει ότι θελουν να τον διώξουν απο την ομαδα(λες κ θα βρουν καλύτερο) μια χρονια νωρίτερα κ του έχουν έτοιμη την εναλλακτική!!
   θα δείξει αλλά κάτι τετοιο υποψιάζομαι!!

  • Dim

   Δεν μασάει με τέτοια ο Schumi.Τον ήθελαν σαν τρελοί να γυρίσει στη F1 για να έχουν γερμανικό δίδυμο,αυτός επέστρεψε για να κάνει το κέφι του περισσότερο.Εάν δεί οτι τον σπρώχνουν προς την έξοδο απλά θα αποχωρήσει,δεν νομίζω να πάει στο DTM για να κάνει διαφήμιση στην Mercedes…Ούτε το θέλει(απ’ότι έχει πεί),ούτε το χρειάζεται.

  • θα συμφωνήσω ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν ανάγκη, αλλά έχει ανάγκη την έκρηξη της αδρεναλίνης μέσω του μηχανοκίνητου!!
   όπως λες κ όπως συμφωνώ γύρισε απλά για να κάνει το κέφι του αλλά και γιατί δεν άντεχε μακρια απο αυτό που αγαπά…
   έχει μεγαλώσει με τους αγώνες, είναι στο μόνο που είναι καλός σε αυτο το κόσμο!
   δε μπορεί να κάνει χωρίς αυτούς!!
   εξάρτηση!!