Haug: Δεν αποκλείεται να δούμε τον Schumacher στο DTM

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί, οι οποίοι μετά το τέλος της καριέρας τους στη Formula 1, δοκιμάζουν την τύχη τους στο DTM. Λες ένας από αυτούς να είναι και ο Michael Schumacher, όπως έκανε κι ο αδερφός του; Πάντως, ο αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes-Benz, Norbert Haug, δεν αποκλείει να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Ο Michael είναι γεμάτος από σεβασμό για τους οδηγούς του DTM. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσει σίγουρα το νέο μας DTM αυτοκίνητο για το 2012. Ο Michael μπορεί να τρέξει στο DTM όταν δε θέλει να οδηγεί πλέον στη Formula 1.

Σίγουρα, αυτό δεν είναι κάτι ακραίο για τον Γερμανό, καθώς θα μπορούσε να βρεθεί στο γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού μετά το 2012, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τη Mercedes GP. Εκτός κι αν θέλει αν συνεχίσει την καριέρα τους στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα 44 του, αφού τόσο θα είναι το 2013.

[Πηγή: DPA | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...