Πριν από μερικές ώρες, η Renault ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Kimi Raikkonen για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό που δεν γνωρίζουμε, όμως, είναι ποιος θα δώσει τη θέση του στον “Iceman”. Κανένας από τους Bruno Senna και Vitaly Petrov δε θέλει να παραχωρήσει το μονοθέσιό του, ωστόσο η βρετανική ομάδα έδωσε 10 ημέρες στον Petrov, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θέλει να φύγει ή να μείνει, όπως δήλωσε η πανέξυπνη manager του Ρώσου, Oksana Kosachenko.

Μετά από τη σημερινή απόφαση, μου δόθηκε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κυριολεκτικά 10 ημέρες. Πρέπει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου ν’ αποφασίσουμε αν ο Vitaly θα μείνει ή θα φύγει. Αν έρθουμε σε συμφωνία με την ομάδα, τότε ναι, θα είναι σίγουρο.

Επίσης, αρκετά ακούγεται και τ’ όνομα του Romain Grosjean. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τη περίπτωση του Robert Kubica, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του Δεκέμβρη, τη στιγμή που νέες φήμες τον θέλουν να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Ferrari για το 2013, υπενθυμίζοντας το ενδεχόμενο συνεργασία των δύο πλευρών…

[Πηγή: Ria Novosti]