Ο Rosberg “τα πήρε” κατά τη διάρκεια συνέντευξης

Σχετικά άρθρα

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Nico Rosberg κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη γαλλική εφημερίδα L’Equipe. Ο Γερμανός έχει συμπληρώσει 108 Grand Prix, έχει ανέβει 5 φορές στο βάθρο, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Ο δημοσιογράφος έθιξε το θέμα, ρωτώντας τον Rosberg αν αυτό τον ανησυχεί, και ο 26χρονος απάντησε σε έντονο ύφος:

Όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι κόλπα των δημοσιογράφων δεν με ανησυχεί αυτό και δε νομίζω ότι δε θα νικήσω ποτέ. Αν ο Button σάς είχε ακούσει, θα είχε εγκαταλείψει πριν να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου με τη Mercedes, διότι αισθάνομαι ότι μπορώ να νικήσω με αυτή την ομάδα.

Ο οδηγός της Mercedes AMG παραδέχθηκε ότι περίμενε περισσότερα για το 2011, όμως τόνισε ότι είναι χαρούμενος, καθώς και φέτος τερμάτισε μπροστά από τον Michael Schumacher στην τελική βαθμολογία.

Στη Μελβούρνη, είχαμε μεγάλες προσδοκίες, αλλά τότε καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για να πιάσουμε τη Red Bull. Τώρα, νιώθω πολύ ικανοποιημένος με τη σεζόν, ειδικά δεδομένου ότι τερμάτισε γι’ άλλη μια φορά μπροστά από τον team-mate μου.


[Πηγή: L’Equipe]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα