Rosberg: Συμφωνώ με την ομάδα για την W03

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes AMG είναι η μοναδική από τις κορυφαίες ομάδες που δε θα έχει το μονοθέσιό της στο πρώτο τεστ της νέας χρονιάς στη Χερέθ, στις 7 Φεβρουαρίου. Οι Γερμανοί με την W03 στο δεύτερο τεστ, και ο Nico Rosberg συμφωνεί με την τακτική της ομάδας του, ενώ δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, καθώς βλέπει πώς προχωρούν οι εργασίες στο εργοστάσιο.

Είναι η επιλογή που έκαναν, και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι ο συμβιβασμός μεταξύ των πρώτων δοκιμών και το να έχεις περισσότερο χρόνο για βελτίωση, και πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση. Έχουν αποφασίσει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει. Είμαι αισιόδοξος, καθώς βλέπω το τρόπο που γίνονται τα πράγματα στο εργοστάσιο.

Φέτος, δεν θα είχαμε τρέξει στον πρώτο αγώνα αν καθυστερούσαμε τόσο πολύ το μονοθέσιο, αλλά με τον τρόπο που γίνονται όλα τώρα στο εργοστάσιο, είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα συμβεί, και ότι το αυτοκίνητο θα τρέξει λίγο μετά από το πρώτο τεστ, με λίγα κομμάτια να πρέπει να ολοκληρωθούν. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση.

Το 2010 και το 2011, τα πράγματα για τη Mercedes δεν πήγαν καθόλου καλά. Φέτος, δε θα έχει καμία δικαιολογία, σε περίπτωση που δεν παρουσιάσει ένα κορυφαίο μονοθέσιο, καθώς έχει σε όλες τις θέσεις δυνατούς ανθρώπους, ενώ και ο προϋπολογισμός είναι υψηλός.

[Πηγή: Autosport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...