Οι ημερομηνίες των δοκιμών του 2012

Σχετικά άρθρα

Ξέρεις ότι από το 2009, οι δοκιμές εντός της σεζόν απαγορεύονται, ωστόσο για το 2012 θα υπάρξει εξαίρεση, όπως επιβεβαίωσε η FOTA (Formula One Teams’ Association). Πριν, όμως, φτάσουμε σ’ εκείνη την ημερομηνία, πάμε να δούμε τις ημέρες που οι ομάδες θα δοκιμάζουν τα νέα τους μονοθέσια, σε μια προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές εν’ όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του 2012, ο πρώτος αγώνας της 63η σεζόν της Formula 1 θα γίνει στις 18 Μαρτίου, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Συνολικά, οι ομάδες έχουν 15 ημέρες δοκιμές για τη νέας σεζόν, 12 από τις οποίες θα διεξαχθούν πριν από την έναρξη της. Όλες αυτές οι 12 ημέρες θα γίνουν επί ισπανικού εδάφους, στη Χερέθ και τη Βαρκελώνη.

Έπειτα από επιθυμία των ομάδων, έχουν αφήσει 3 ημέρες δοκιμών στο Mugello της Ιταλίας για τις 1-3 Μαΐου, πριν από το Ισπανικό Grand Prix στη Βαρκελώνη. Εκεί, οι ομάδες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν νέα εξαρτήματα και ρυθμίσεις στα μονοθέσιά τους, πριν να επισκεφθούν για πρώτη φορά την Ευρώπη.

Οι ημερομηνίες για τις δοκιμές του 2012:

  • 7-10 Φεβρουαρίου, Χερέθ
  • 21-24 Φεβρουαρίου, Βαρκελώνη
  • 1-4 Μαρτίου, Βαρκελώνη
  • 1-3 Μαΐου, Mugello

[Πηγή: GPUpdate | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...