Δύο ανεξάρτητοι σχεδιαστές αυτοκινήτων ετοίμασαν τις προτάσεις τους για το πως θα ήθελα να μοιάζουν δύο μελλοντικά Ιταλικά μοντέλα, η επόμενη Alfa Romeo Giulia αλλά και το Fiat 127. Η Alfa Romeo Giulia είναι δημιουργία του Γάλλου Vincent Montreui, ο οποίος θέλησε να δημιουργήσει τον αντικαταστάτη της Giulia της δεκαετίας του 1960, δημιουργώντας ένα διθέσιο coupe αυτοκίνητο με τον κινητήρα να είναι τοποθετημένο κάτω από το μακρύ καπό στέλνοντας την κίνηση στους πίσω. Ο Montreui φαντάζεται ότι θα ζύγιζε λιγότερα από 800 κιλά και μηχανικά θα φορούσε έναν κινητήρα απόδοσης 200 ίππων.

Το Fiat 127 Concept Study είναι δημιουργία του Ιταλού Anthony Martini, ο οποίος σπουδάζει Βιομηχανικό σχεδιασμό στο πανεπιστήμιο του Παλέρμο. Το Fiat 127 παρουσιάστηκε από την Fiat το 1971 και σημάδεψε την ιστορίας της, φορώντας μια νέα πλατφόρμα, με τον κινητήρα να ήταν τοποθετημένος εγκάρσια, φορώντας μια ανεξάρτητη ανάρτηση με γόνατα McPherson μπροστά. Η πρόταση του Martini κάνει το 127 του μέλλοντος περισσότερο σπορ από το θρυλικό μοντέλο. Thanks for the tip, Γιάννη.

[Πηγή: vincdesign, infomotori]

 • Constantine

  Ακόμη μια ονείρωξη θα λάβει χώρα απόψε  !!!

 • hellboy

  αν ημουν προεδρος ηδη θα τα ειχα προωθησει.απιστευτα σχεδια!!!!!!!!!

 • Gti8V

  H Alfa μοιάζει με πρωτότυπο της Mazda ενώ η μούρη του Fiat σαν S2000.

 • pariah

  Τραγικά σχέδια…Μπορεί να έχουν κάποια καλά στοιχεία, αλλά το σύνολο χωλαίνει…

 • το Alfa αρκετά όμορφο…
  το Fiat άθλιο!!!

 • Bill Z4

  Τι σχέση έχουν αυτά τα σχέδια επί χάρτου μαθητεύμενων σχεδιαστών με την Τζούλια και το 127.
  Η Τζούλια ήταν γρήγορο τετράθυρο οικογενειακό σεντάν,η Ιταλική αστυνομία ήταν εξοπλισμένη με αυτό.Το δε 127 ήταν μικρό φθηνό αυτοκίνητο πόλης,κάτι σαν το Πούντο.Μήπως η υποτιθέμενη “νέα”Τζούλια είναι σκέψη για το νέο Τζούνιορ,το οποίο ήταν κουπέ δίθυρο?

 • adele91

  σε γενικες γραμμες ειναι μια ενδιαφερουσα προταση και τα δυο… κρυβουν μια περιεργη ομορφια… φαινεται περιεργο αλλα ειναι λογικο αφου το  concept ηταν το “πως θα ήθελαν να μοιάζουν δύο μελλοντικά Ιταλικά μοντέλα”… ειναι λογικο το “μελλον” να μοιαζει ξενικο!!!

 • MitsosDaBest

  Το Alfa μου αρέσει λίγο, το Fiat είναι άθλιο…

  Αν και η Giulia προορίζεται για 4πορτη…

 • Βασιλης

  οι π…..δες ξερουν από σχεδιαση