Μετά τα teaser videο, τις teaser φωτογραφίες αλλά και τα σχέδια του, ήρθε η ώρα να δούμε κανονικές φωτογραφίες του Emerg-E Concept, το υβριδικό πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η Infiniti στην έκθεση της Γενεύης.


Το EMERG-E Concept, σύμφωνα με την Infiniti, είναι ένα ασυμβίβαστο σπορ αυτοκίνητο και θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Infiniti το οποίο φορά έναν ηλεκτρικό range extended ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, ο οποίος συνδυάζεται με έναν 1.200αρη κινητήρα εσωτερικής καύσης πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη κατανομή βάρους και οδηγική συμπεριφορά.

Το πρωτότυπο θα έχει φρέσκια και ζωντανή σχεδίαση, προσφέροντας μια σοφιστικέ εμπειρία οδήγησης, που μέχρι σήμερα δεν προσφέρει κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ο γενικός διευθυντής στρατηγικής και σχεδιασμού της Infinti, Francois Bancon, είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα μπορεί να οδηγήσει στο κέντρο του Λονδίνου δωρέαν, χωρίς να εκπέμπει γραμμάριο CO2, έχοντας στα χέρια του ένα υψηλών επιδόσεων σπορ αυτοκίνητο. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε στη Γενεύη στις 6 του Μάρτη.

 • ”  Emerg-E Concept, το υβριδικό πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η Lexus στην έκθεση της Γενεύης.Το EMERG-E Concept, σύμφωνα με την Infiniti, είναι ένα ασυμβίβαστο σπορ αυτοκίνητο και…… ”’
  lexus kai infinity???? den nomizv AB !!!!  LOL LOL
   

  • λολ!!!!!

  •  kai lev kanoyn anakoino8en kai oi antagnonistes????? WTF?????  LOL LOL  LOL

  •  χαχαχαχα! έλα λαθάκι!! :DP :D :D :D:

 • Dimis_s14A

  πανεμορφο αυτοκινητο.αντε να μαθουμε και τα χαρακτηριστηκα του.