Διέρρευσαν σκίτσα του Infiniti Emerg-E Concept

Σχετικά άρθρα

Η Infiniti μας έχει δώσει μέχρι στιγμής teaser φωτογραφίες και video από το Emerg-E Concept, το υβριδικό πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης, και κάποιος από το Ευρωπαϊκό γραφείο ευρεσιτεχνίας της χάλασε τα σχέδια και διέρρευσε τα σκίτσα του.

Το EMERG-E Concept, σύμφωνα με την Infiniti, είναι ένα ασυμβίβαστο σπορ αυτοκίνητο και θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Infiniti το οποίο φορά έναν ηλεκτρικό range extended ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, ο οποίος συνδυάζεται με έναν 1.200αρη κινητήρα εσωτερικής καύσης πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη κατανομή βάρους και οδηγική συμπεριφορά.

Το πρωτότυπο θα έχει φρέσκια και ζωντανή σχεδίαση, προσφέροντας μια σοφιστικέ εμπειρία οδήγησης, που μέχρι σήμερα δεν προσφέρει κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ο γενικός διευθυντής στρατηγικής και σχεδιασμού της Infinti, Francois Bancon, είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα μπορεί να οδηγήσει στο κέντρο του Λονδίνου δωρέαν, χωρίς να εκπέμπει γραμμάριο CO2, έχοντας στα χέρια του ένα υψηλών επιδόσεων σπορ αυτοκίνητο.

[Πηγή: Tf1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...