Την Παρασκευή διέρρευσαν φωτογραφίες της και σήμερα η Ferrari έδωσε το τρίτο teaser video από τη νέα 620 GT η οποία θα παρουσιαστεί στις 29 του μηνός (την Τετάρτη δηλαδή) προτού κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη. Στο τρίτο video βλέπουμε μερικά πλάνα από την διαδικασία κατασκευής και σχεδίασης της. Οι φήμες την θέλουν να φορά τον V12 6.3-λίτρων κινητήρα ο οποίος αποδίδει 740 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.0 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8.5 δευτερόλεπτα (0.4 γρηγορότερα από την Lamborghini Aventador ενώ έχει τελική ταχύτητα 340 χλμ/ώρα.

Ξέρουμε ότι θα είναι δυνατότερη Ferrari που έχει βγει ποτέ από το Maranello. Έχει κωδική ονομασία F152 και το σασί και το σώμα της είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, έχοντας σίγουρα κάποια carbon μέρη. H πίσω ανάρτηση θα είναι πολλαπλών συνδέσμων ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης του supercar με βασικό στόχο της Ferrari να είναι η νέα 599 να είναι ταχύτερη από την Lamborghini Aventador

Θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που θα στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα, μέσω ενός ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού τεχνολογίας Formula. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2012 με τιμή γύρω στις 260.000 ευρώ.

[Πηγή: YouTube]