Είμαστε για λίγο μπροστά από τις McLaren και Mercedes, ισχυρίζεται ο Marko

Σχετικά άρθρα

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι οι χρόνοι των δοκιμών δε μας δείχνουν τίποτα, σχετικά με την απόδοση των νέων μονοθεσίων. Η Red Bull και η McLaren φαίνεται να έχουν τα δύο ταχύτερα μονοθέσια, ενώ η Ferrari, μάλλον, έχει κάποια προβλήματα απόδοσης με την F2012. Έχουμε διαβάσεις τις δηλώσεις του Niki Lauda, ενώ παρόμοιες δηλώσεις βλέπουμε και από τον αγωνιστικό σύμβουλο της Red Bull Racing, Helmut Marko.

Ο Αυστριακός μάς έχει συνηθίσει σε διαφορετικού τύπου δηλώσεις, με το γνωστό υπερφίαλο ύφος, αλλά αυτή τη φορά, υπολογίζει και τις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες του grid.

Είμαστε λίγο πιο μπροστά, μετά είναι οι McLaren και Mercedes. Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά δεν είναι πολύ μακριά.

Είναι δυνατόν να μην εκφράσει την άποψή του για τη Ferrari;

Στη Jerez, το μονοθέσιό τους ήταν πολύ κακό. Έχουν βελτιωθεί από τότε, αλλά αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι η Ferrari δεν είναι σε θέση ν’ ανέβει στο βάθρο.

Είναι λογικό να υπάρχουν πολλές δηλώσεις, αφού η ανταγωνιστικότητα των νέων μονοθεσίων είναι το βασικότερο στη Formula 1. Θα χρειαστεί, όμως, λίγη υπομονή, αλλά και να περάσουν κάποιοι αγώνες, ώστε να διαπιστώσουμε την πραγματική ιεραρχία των ομάδων.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Vladimir Rys/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...