Σαββατοκύριακο χωρίς ατυχήματα με supercars δεν γίνεται. Αυτή την εβδομάδα διαλύθηκαν μια Maserati GranCabrio, μια Ferrari California και μια Lamborghini Murcielago Roadster. Το περιστατικό με την GranCabrio έγινε στη Κίνα, όταν ένα Nissan Sunny τράκαρε πάνω της, καταστρέφοντας το μπροστά μέρος της Maserati. Ο οδηγός του Sunny μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά το παράξενο είναι ότι ο οδηγός της Maserati έφυγε από το ατύχημα μέσα σε μια Mercedes-Benz που τον ακολουθούσε. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση μήπως η Maserati ήταν κλεμμένη.

Το ατύχημα με την Ferrari California συνέβη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όταν ο 38-χρονος οδηγός της, έχασε τον έλεγχο της πάνω στη γέφυρα RheinKnie του ποταμού Ρήνου που συνδέει το κέντρο της πόλης με το δυτικό τμήμα της πόλης. Η Ferrari σταμάτησε στη μέση του δρόμου, με τον οδηγό να μην τραυματίζεται να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο του ώστε να ελέγξει τις ζημίες, αλλά ο οδηγός ενός ταξί Fiat Ducato, δεν είδε το ατύχημα, και παρέσυρε τον 38-χρονο, ο οποίος πετάχτηκε στην απέναντι μεριά του δρόμου, όπου παρασύρθηκε από ένα άλλο αυτοκίνητο. Οι περαστικοί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ήταν πλέον αργά.

Η Lamborghini Murcielago Roadster είναι αυτή που είδαμε στο video, και τράκαρε στη περιοχή Manhasset του Long Island, της Νέας Υόρκης, με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχο της Murci, ενώ πήγαινε με 240+ χλμ/ώρα, και να σταματά στο διαχωριστικό στηθαίο. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά αλλά η ανοικτή Murcielago θα κατέληξε να γίνει παλιοσίδερα. Περισσότερες φωτογραφίες από τη τρακαρισμένη Murcielago μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: Carnewschina, Bild, smugmug]