H McLaren δυναμώνει δωρεάν την MP4-12C ώστε να αποδίδει 625 άλογα, η Spider θα έχει αναδιπλούμενη σκληρή οροφή της Webasto

Σχετικά άρθρα

H McLaren ανακοίνωσε ότι ετοίμασε ένα νέο πρόγραμμα της ECU για την MP4-12C, που κάνει τον V8 twin-turbo 3.8-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 25 άλογα περισσότερα αγγίζοντας έτσι τα 625. Το καλύτερο είναι ότι όλοι οι κάτοχοι μιας MP4-12C θα αποκτήσουν δωρεάν την αναβάθμιση αυτή με τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση να παραμένουν στα ίδια επίπεδα.

Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2012 και εκτός από την επαναπρογραμματισμένη ECU, η McLaren ετοίμασε ασύρματο άνοιγμα της πόρτας του συνοδηγού, νέες ρυθμίσεις στο ηχοσύστημα, καθώς και ένα νέο software για το σύστημα πλοήγησης IRIS το οποίο έχει αρκετά προβλήματα από την ημέρα που κυκλοφόρησε.

Σε ότι αφορά την ανοικτή έκδοση της MP4-12C, αυτή θα διαθέτει μια αναδιπλούμενη σκληρή οροφή της Webasto, τριών κομματιών, το οποίο οι φήμες το θέλουν να είναι κατασκευασμένο από carbon πλαστικό CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) και να διπλώνει ηλεκτρονικά μέσα σε 17 δευτ. ακόμη κινούμενη και με 8 χλμ/ώρα, ανάμεσα στην καμπίνα των επιβατών και στο χώρο του κινητήρα.

H Webasto είναι μια γερμανική εταιρία κατασκευής οροφών η οποία έχει κατασκευάσει οροφές για τα Mini, Volkswagen Eos, Volvo C70, Ferrari California και 458 Spider. Η MP4-12C Spyder, αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2012, με την έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

[Πηγή: Mclarendriver, Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...