Η silly season έχει ξεκινήσει για τα καλά στη Formula 1 και στη Βαλένθια συζητιέται το ενδεχόμενο ο Sebastian Vettel να πάει στη Ferrari. Ο Fernando Alonso δήλωσε ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα, ο Vettel θα βρίσκεται στη Ferrari. Το συμβόλαιο του Γερμανού με την Red Bull λήγει το 2014, ενώ αυτό του Alonso το 2016. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει σε πέντε χρόνια από σήμερα, αλλά ο Alonso δήλωσε ότι ο ίδιος το 2005, είχε προβλέψει ότι σε πέντε χρόνια θα βρίσκεται στη Ferrari, και το 2010 έγινε πραγματικότητα.

Ο Vettel από τη μεριά του απέρριψε κάθε φήμη δηλώνοντας ότι η Ferrari είναι μια μεγάλη ομάδα, και ότι θεωρεί κομπλιμέντο να είναι teammate του Alonso, αλλά στη Red Bull περνά καλά και δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσει.

Ο Alonso ήταν καλός και με τον Lewis Hamilton δηλώνοντας ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν συνεργαζόταν κάποια στιγμή ξανά στο μέλλον, με τον Hamilton να ανταποδίδει τις φιλοφρονήσεις. Σε ότι αφορά για το φημολογούμενο συμβόλαιο του Hamilton το οποίο αγγίζει τα 125 εκατ. ευρώ, ο Βρετανός δήλωσε ότι τα νούμερα που ακούγονται δεν ισχύουν και ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη, περιγράφοντας τον Ron Dennis ως σκληρό διαπραγματευτή.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images]