Θα πρέπει να θεωρούμε σχεδόν σίγουρη την ανανέωση του Lewis Hamilton με τη McLaren, αφού έχουν αρχίσει οι φήμες για το νέο συμβόλαιο του 27χρονου, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε τις δηλώσεις και των δύο πλευρών, για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Αν και νομίζω ότι είναι αυτονόητο, οι φήμες μάς έρχονται και πάλι από τη Βρετανία, με τα ποσά που γράφονται να είναι ικανά να προκαλέσουν ζαλάδες, αφού, φαντάζομαι, κανένας από ‘μάς δε θα βγάλει σε όλη του η ζωή όσα θα λάβει ο “Billion Dollar Man” μέσα σ’ ένα μόλις έτος!

Λοιπόν, θα ξεκινήσω από τις φήμες για τη διάρκεια του συμβολαίου. Σύμφωνα με πολλές βρετανικές εφημερίδες, ο Πρωταθλητής του 2008 θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με την ομάδα του Woking. Τι γίνεται, όμως, με τα ποσά που θα βάζει στις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς; Γίνεται λόγος ακόμα και για συνολικές αμοιβές €125.000.000, δηλαδή €25.000.000 κάθε χρόνο! Στα ποσά αυτά δεν αναφέρονται οι απολαβές από τους χορηγούς και από τα μόνους, κάτι που θα επιτρέψει στον Βρετανό να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός της Formula 1.

Όπως έχουμε δει, το 2011, ο πρώτος έγχρωμος οδηγός στην ιστορία τού θεσμού είχε εισόδημα κοντά στα €30.000.000! Δεν είναι και άσχημα, έτσι; Πάντως, οι Times ισχυρίζονται ότι οι φήμες προέρχονται από αξιόπιστες πηγές στο Μονακό, εκεί όπου διεξάγεται το 6ο Grand Prix για φέτος. Επιπλέον, θυμίζω ότι ο Jenson Button έχει υπογράψει με τη McLaren μέχρι και το 2014. Μετά, αναρωτιόμαστε πώς ο Lewis αγόρασε την one-off Pagani Zonda 760LH

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]