Boullier: Ο Raikkonen δεν έχει λόγο να φύγει

Σχετικά άρθρα

Μετά από δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Ferrari για τον Kimi Raikkonen και την απάντηση του Φινλανδού, ότι “ποτέ δεν ξέρεις”, θέση παίρνει και η Lotus, μέσω του Προέδρου της, Eric Boullier. Ο Γάλλος υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανό να συμβεί, καθώς πιστεύει πως ο “Iceman” δεν έχει λόγο να φύγει από τη βρετανική ομάδα, όπως το ίδιο ισχύει και για τον team-mate τού Kimi, τον Romain Grosjean.

Είναι καλό που ή Ferrari είναι στις εφημερίδες, αλλά δε γνωρίζω ότι ο Kimi έχει σχέδια να επιστρέψει στη Ferrari. Σίγουρα, δεν υπάρχει λόγος να φύγουν οι οδηγοί μας.

Ο Stefano Domenicali, Αγωνιστικός Διευθυντής της Ferrari, έχει πολύ καλές σχέση με τον Πρωταθλητή τού 2007, αλλά δηλώνει ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από τις φήμες που γράφονται στις εφημερίδες.

Ο Kimi ήταν ένα Παγκόσμιος Πρωταθλητής μ’ εμάς, και διάβασα τις φήμες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. Βασικά, δεν βιαζόμαστε να πάρουμε κάποια απόφαση ή να βγάλουμε κάποια ανακοίνωση, καθώς θέλουμε να έχουμε τον χρόνο μας. Είμαστε μαζί με τον Felipe, και θέλουμε να τον προστατέψουμε, και αυτό είναι σημαντικό για το φετινό πρωτάθλημα. Συνεπώς, δεν υπάρχει κάτι νεότερο να πω.

Όσο για το ενδιαφέρον για τον Jenson Button; Ο Ιταλός απαντά:

Δεν παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις, και δεν μπορώ να σας δώσω καμία πληροφορία, αλλά νομίζω ότι οι οδηγοί αυτοί έχουμε συμβόλαια με άλλες ομάδες, και δε βιαζόμαστε.


[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Andrew Ferraro/LAT Photographic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...