Φήμες: Raikkonen και Button στο στόχαστρο της Ferrari για το 2013

Σχετικά άρθρα

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των δημοσιογράφων, διότι ξεκινούν τις φήμες για τα μεταγραφικά σενάρια. Φυσικά, η ομάδα που πρωταγωνιστεί δεν είναι άλλη από τη Ferrari, η οποία, σύμφωνα με τις νεότερες φήμες, ενδιαφέρεται για τους Kimi Raikkonen και Jenson Button, παρόλο που και οι δύο Πρωταθλητές έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους και για τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τον Livio Oricchio, δημοσιογράφος στη βραζιλιάνικη εφημερίδα Estado de S.Paulo, οι πιθανότητες ανανέωσης του Felipe Massa με τη Ferrari είναι μικρότερες, επικαλούμενος πολλές συζητήσεις με ανθρώπους κοντά στη Scuderia.

Επιπλέον, όπως ισχυρίζεται το ιταλικό Autosprint, ο Button δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να οδηγήσει κάποτε για την ιταλική ομάδα, αλλά τόνισε πως έχει συμβόλαιο με τη McLaren (μέχρι και το 2014).

Τέλος, ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, έχει δηλώσει ότι ο “Iceman” έχει πολλές ομοιότητες με τον “El Nano”.

Όπως συνηθίζω να γράφω σε τέτοιες περιπτώσεις, καλό είναι να μη δίνουμε βάση στα ονόματα, αλλά να περιμένουμε την τελική κατάληξη του θέματος. Εδώ θα είμαστε, και θα τα συζητήσουμε. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα, όπου οι φήμες έμειναν απλά φήμες…

[Πηγές: Estado de S.Paulo, Autosprint | Photo Copyright: DIMITAR DILKOFF/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα