BMW 1-Series M Coupe “Green Mamba”

Σχετικά άρθρα

Την πράσινη BMW 1-Series M Coupe την είδαμε κατά τη διάρκεια κατασκευής της και είναι η 6.328η από τις 6.331 1-Series M Coupe που κατασκεύασε η BMW. Το αυτοκίνητο κανονικά ήταν διαθέσιμο μόνο σε πορτοκαλί, μαύρο και λευκό χρώμα, αλλά χάρη στο πρόγραμμα individual, κάποιος την παρήγγειλε σε αυτό το φωτεινό πράσινο που έχουμε ήδη δει σε μια M3 Coupe και σε μια M3 Cabrio.

Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε μια σειρά φωτογραφιών του αυτοκινήτου, το οποίο είναι παρκαρισμένο στο BMW Welt στο Μόναχο και το έχει ντύσει με μαύρα διακοσμητικά. ονομάζοντας το “Green Mamba”. Φορά τις ζάντες της M3 GTS ενώ διαθέτει και σκουρόχρωμα χρωμιομένα διακοσμητικά. Αν αναρωτιέσαι πόσο κόστισε η βαφή, θα σου πω ότι η BMW Individual την χρεωνει 4.300 ευρώ επιπλέον, οι ζάντες κόστισαν 1.200 ευρώ, ενώ τα χρωμιομένα διακοσμητικά 3.600 ευρώ.

Το Bimmertoday αναφέρει ότι τα τελευταία τέσσερα 1-Series M Coupe βάφτηκαν σε ιδιαίτερα χρώματα, και αναρωτιέμαι τι χρώμα βάφτηκαν τα άλλα 3.

[Πηγή: Bimmertoday]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...