Τζαβάρας: Θέλουμε πίστα F1 στον Πειραιά, αλλά πρέπει να πάρουμε έγκριση από τον Ecclestone [w/video]

Σχετικά άρθρα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό ANT1”, δήλωσε ξανά ότι υπάρχει η στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης για την κατασκευή πίστας Formula 1 στον Πειραιά. Ο Υπουργός είχε στείλει γραπτή ανακοίνωση, αλλά τώρα έκανε μεγαλύτερη εμβάθυνση στο θέμα που “καίει” αρκετούς Έλληνες.

Δεν υπάρχει καλύτερος τόπος, για ν’ αναπτυχθεί ένα επιχειρηματικό σχέδιο σαν κι αυτό, παρά σε μία κατοικημένοι περιοχή, η οποία βρίσκεται, λόγω της κρίσης, σε πολύ μεγάλη ύφεση, κι από εκεί είναι που θα ξεκινήσει ένα αναπτυξιακό σχέδιο όπως είναι αυτό, τ’ οποίο θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας, κίνητρα, για να γίνει η περιοχή τουριστικός προορισμός, και, μέσα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία, θα υπάρξει ανάπτυξη.

Το θέμα υπάρχει σ’ επίπεδο σχεδίου, και αυτοί που ήρθαν και με συνάντησαν είναι μια ομάδα πρωτοβουλίας, που αποτελείται από πολύ αξιόλογους ανθρώπους, μ’ επί κεφαλής τον Δήμαρχο Δραπετσώνας-Κερατσινίου. Έχουν έρθει σ’ επαφή με τον ισχυρό άνδρα της Formula 1, τον κ. Ecclestone, ο οποίος τους έχεις εκφράσει θετική γνώμη γι’ αυτό το εγχείρημα.

Θα δημιουργηθούν αρκετές εκατοντάδες θέσεις εργασίας, και το ύψος της επένδυσης δεν έχει υπολογιστεί ακόμα. Είναι μια προ-μελέτη που εμφανίζει σε σχέδια τις διαδρομές, η οποία θα πρέπει να πάρει την έγκριση του κ. Ecclestone, για να συνεχιστεί το σχέδιο.

Όσον αφορά τις διαφορές σε σχέση με τις προσπάθειές στο παρελθόν, ο κ. Τζαβάρας είπε ότι μπορεί οι συνθήκες να είναι πιο ώριμες, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποιο χρονοδιάγραμμα.

http://www.youtube.com/watch?v=QO1WyaAPcf4

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα