Ecclestone: Πιθανή η επιστροφή της Τουρκίας

Σχετικά άρθρα

Φέτος, για πρώτη φορά ύστερα από το 2005, όπου η Τουρκία μπήκε στο πρόγραμμα της Formula 1, δεν είδαμε αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ο διπλασιασμός στα ετήσια τέλη που επιβάλει ο Bernie Ecclestone στην πίστα, δεν μπορούσαν να καλυφθούν, με αποτέλεσμα το Istanbul Park να δώσει τη θέση του στο Austin, όπου ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου.

Τώρα, όμως, ο 81χρονος δηλώνει πως μπορεί να ξαναδούμε αγώνα στη γειτονική μας χώρα, ενώ φαίνεται λυπημένος για την έξοδό της, αν και ο ίδιος την οδήγησε στην έξοδο, μέσα από τον διπλασιασμό των τελών!

Στεναχωρήθηκα ότι έληξε η σύμβαση, αλλά είναι πάντα πιθανό να επιστρέψει η Τουρκία. Λυπήθηκα, γιατί είναι μια εξαιρετική πίστα και η Κωνσταντινούπολη μια μεγάλη πόλη.

Οι ομάδες και η FIA ήταν χαρούμενες για τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Αν το πρόβλημα με την κυβέρνηση μπορεί να λυθεί, τότε η Τουρκία θα μπορούσε να επιστρέψει στο πρόγραμμα.

Ο Βρετανός εννοεί πως οι υπεύθυνοι της πίστας δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα που ζητούσε από την τουρκική κυβέρνηση, υπονοώντας ότι το πρόβλημα είναι πού θα βρουν τα χρήματα που τους ζητάει, και όχι το ποσό των χρημάτων! Ε, βέβαια, η Τουρκία φταίει, όχι ο Ecclestone

[Via: ESPN F1 | Photo Copyright: Malcolm Griffiths/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα