Μαθημένος στην πίεση, τονίζει ο Massa

Σχετικά άρθρα

Πριν από λίγες ημέρες, ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, δήλωσε ότι ο Felipe Massa θα πρέπει να γίνει πολύ πιο ανταγωνιστικός για το υπόλοιπο της σεζόν, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει τη Scuderia, αλλά και τον Fernando Alonso, ώστε ο Ισπανός να φτάσει στο τρίτο του πρωτάθλημα.

Τώρα, έρχεται η “απάντηση” από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος δηλώνει ότι είναι μαθημένος στη μεγάλη πίεση, αφού, εδώ και χρόνια, ακόμα και πριν από τη Formula 1, ήταν αντιμέτωπος με μεγάλη πίεση.

Πολλοί πιστεύουν ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σ’ εμένα, αλλά δεν είναι έτσι. Μου έχει συμβεί πολλές φορές στην καριέρα μου, ακόμα κι όταν δεν ήμουν στη Formula 1, όπου, αν δεν κέρδιζαν κάποιον αγώνα, δε θα είχα χρήματα για τον επόμενο.

Κάθε χρόνο, έχουμε κάτι ν’ αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε. Και φέτος, προετοιμάζομαι και συγκεντρώνομαι όσο τον δυνατόν καλύτερα, για να έχω ένα καλύτερο δεύτερο μισό στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα γράφω αυτά…

[Πηγή: TotalRace | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...