Whitmarsh: Ο Hamilton θα μείνει σίγουρα στη McLaren

Σχετικά άρθρα

Όλο και περισσότερο είναι οι φωνές από τη McLaren που μας διαβεβαιώνουν ότι ο Lewis Hamilton θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που τον έκανε γνωστό δε όλο τον κόσμο. Ύστερα από τον CEO τής McLaren Racing, Jonathan Neale, τον λόγο παίρνει ο Πρόεδρος της ομάδας, Martin Whitmarsh. Ο Βρετανός δηλώνει ότι ποτέ οι δύο πλευρές δεν ήταν πιο κοντά στην συμφωνία για υπογραφή νέου συμβολαίου.

Ο Lewis κι εγώ έχουμε μιλήσει δύο ή τρεις φορές πρόσφατα. Πιστεύω ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ, και γνωρίζω τον Hamilton απ’ όταν ήταν 11 ετών, και οι συνομιλίες μας ήταν για το πώς θα νικήσουμε τις άλλες ομάδες και ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αγώνες. Δε μιλήσαμε γι’ αυτό το θέμα στις πίστες, καθώς νομίζω ότι δεν είναι το κατάλληλο περιβάλλον.

Στην τελική, η υπόθεση του συμβολαίου είναι σχετικά απλή. Αν ο Lewis θέλει να μείνει στην ομάδα, κάτι που μου έχει πει, τότε θα μείνει. Κι αν θέλουμε να τον κρατήσουμε, θα πρέπει να το κάνουμε. Αν η απάντηση και στα δύο θέματα είναι “ναι”, τότε νομίζω ότι η συμφωνία είναι εφικτή. Επομένως, αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο και να κάνουμε την καλύτερη δουλειά.

Βασικός όρος για τον Hamilton φαίνεται να είναι το να μπορεί να κρατάει αυτός τ’ αυθεντικά τρόπαια, και όχι η McLaren, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο Lewis δεν είναι ηλίθιος και δε θα πει αυτόματα “ναι” σε όλα. Θέλει να συνεχίσει με τη McLaren, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι μέρος τού παιχνιδιού, αν θέλεις να κερδίσεις κάτι, και ο Hamilton θέλει να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί…

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...