Η Mercedes AMG GP W03 με τις νέες εξατμίσεις στη Σιγκαπούρη, συνεχίζει στην Mercedes AMG GP Nico Rosberg

Σχετικά άρθρα

H Mercedes AMG GP στη Σιγκαπούρη θα έχει νέες αναβαθμίσεις για την W03, οι οποίες δοκιμάστηκαν διεξοδικά, σε περισσότερα από 1.000 χλμ, την περασμένη εβδομάδα στο 3ήμερο τεστ των νέων οδηγών στο Magny Cours. Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν τη νέα διάταξη στις εξατμίσεις, η οποία είναι παρόμοια με αυτή των McLaren, Ferrari και Sauber αλλά και νέα side pod, τα οποία θυμίζουν αυτά της McLaren. Ο Ross Brawn δήλωσε:

Πιστεύουμε ότι οι αναβαθμίσεις θα μας βοηθήσουν σημαντικά στις αργές στροφές καθώς το μονοθέσιο θα έχει περισσότερη πρόσφυση. Η νέα διάταξη των εξατμίσεων βοηθά περισσότερο το μονοθέσιο στα αργά κομμάτια παρά στα γρήγορα. Επίσης ίσως να μας βοηθήσει να μειώσουμε τη φθορά στα πίσω ελαστικά καθώς η W03 θα έχει καλύτερη ισορροπία.

Στις σχετικές ειδήσες ο Nico Rosberg, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο πρακτορείο DAPD Nachrichtenagentur, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην Mercedes AMG GP και για το 2013. Μάλιστα το περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία, αφού δήλωσε ότι το φετινό πρωτάθλημα τελειωμένο για την ομάδα του.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...