Overkill: Porsche Murcielago LP640 Roadster και Lamborghini Aventador Replica [w/video]

Σχετικά άρθρα

Αυτές οι δύο ρέπλικες ανήκουν στη κατηγορία εκείνη που λες ότι δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι αυτό που δημιούργησε έχει απολύτως καμία σχέση με το αυτοκίνητο που θέλει να πιστεύει ότι μοιάζει. Ο λόγος για τις ρέπλικες των Murcielago LP640 Roadster και Aventador.

Η Murcielago LP640 Roadster έχει κατασκευαστεί πάνω σε μια Porsche Boxster του 2001 και μηχανικά φορά τον 2,7-λίτρων boxer εξακύλινδρο κινητήρα που έχει διανύσει 82.673 χλμ. Μέχρι στιγμής έχει δεχτεί 2 χτυπήματα και έχει πιάσει τιμή $15.600 (€12.080).

Όσο για την Aventador, είναι κατασκευασμένη πάνω σε ένα Holden και μηχανικά φορά τον V8 LS1 της GM απόδοσης 400 ίππων. Η κίνηση στέλνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Αυτό πωλείται στο eBay έναντι $59.500 (€46.110).

http://www.youtube.com/watch?v=qwV5K3h86DM&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Ymd1qjwFJ2E&feature=player_embedded

[Πηγή: eBay (1), (2)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...