Promo Video: Maserati GranCabrio MC

Σχετικά άρθρα

Στον αέρα βρίσκεται το πρώτο επίσημο promo video της εκπληκτικής νέας Maserati GranCabrio MC που παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση του Παρισιού τη προηγούμενη εβδομάδα.

Το αυτοκίνητο είναι η ανοικτή έκδοση της GranTursimo MC Stradale και σε σχέση με τις GranCabrio και GranCabrio Sport, η GranCabrio MC είναι 48 mm μακρύτερη, διαθέτοντας νέο μπροστά προφυλακτήρα, αεροτομή, τρίτο φως ενσωματωμένο στο χώρο των αποσκευών, διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, νέες ζάντες 20″, σφιχτότερη ανάρτηση, Brembo φρένα διαστάσεων 360 mm μπροστά και 330 mm πίσω και carbon διακοσμητικά. Στο εσωτερικό ο χώρος των πίσω καθισμάτων, έχει αυξηθεί κατά 20 mm, ενώ υπάρχει νέο τιμόνι με μεγάλα paddles και νέα καθίσματα.

Μηχανικά φορά τον 4,7-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 460 ίππων με 520 Nm ροπής στις 4.750 σ.α.λ. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF με 5 προγράμματα λειτουργίας Auto-Normal, Auto-Sport, Manual-Normal, Manual-Sport και Ice. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,9 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 289 χλμ/ώρα. Πραγματικά το αυτοκίνητο αποτελεί ηχητική και οπτική απόλαυση. Enjoy!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...